Op zoek naar een Eindhoven garage?

als uw auto kapot is moet u hier zijnBen je op zoek naar een Eindhoven garage? Dan heb ik denk ik wel een bruikbare tip voor je. Ik ben namelijk de laatste paar keer uitstekend geholpen bij De Kade Autoschade. Bij deze Eindhoven garage ben ik drie keer geweest: de eerste keer kreeg ik een lekker band en helaas had ik geen reservewiel bij me. De tweede keer kwam ik voor blikschade en vorige week ben ik bij De Kade Autoschade geweest, omdat er enkele rode lichtjes in mijn auto gingen branden. Telkens werd ik door de monteurs van De Kade Autoschade uitmuntend geholpen. Daarnaast waren zij ook nog eens uiterst vriendelijk en kon ik op mijn gemakje meekijken tijdens de reparaties. Erg fijn om te weten dat een dergelijke Eindhoven garage nog altijd bestaat. Je snapt wel dat ik nu elke keer als er wat met mijn auto aan de hand is de gang maak naar De Kade Autoschade en ik hoop dat ik jou er net zo van overtuigd heb om naar deze Eindhoven garage te gaan.


Posted in autoherstel and tagged , by with comments disabled.